Soft4Boost Audio Converter

Soft4Boost Audio Converter 6.0.9.443

Windows / Sorentio Systems / 556 / Пълна спецификация
Описание

Soft4Boost Audio Converter е мощен и лесен за използване софтуер за аудио конвертиране, който ви позволява да конвертирате, редактирате, създавате мелодии и да се наслаждавате на процеса на аудио конвертиране. С Soft4Boost Audio Converter можете лесно да конвертирате аудио файлове между MP3, OGG, FLAC, APE, AAC, M4A/M4R/M4B, AMR WAV VOX VOC SHN и други формати.

Софтуерът предоставя широк набор от функции за редактиране на вашите аудио файлове, преди да ги конвертирате. Можете да изрежете или обедините вашите аудио файлове, както и да ги нарежете на различни глави за използване на вашия iPhone iPod или iPad. Можете също да добавите заглавия, автори, коментари и друга информация към конвертирания файл. Освен това Soft4Boost Audio Converter ви позволява да експортирате аудио от видео, редактирате песните и да ги запишете на вашия компютър или външно хардуерно устройство.

Можете също да използвате Soft4Boost Audio Converter, за да конвертирате песни във формат M4A, така че да можете да създавате уникални мелодии за вашия iPhone. Софтуерът е проектиран с интуитивен потребителски интерфейс, който го прави лесен за използване, дори ако не сте технически разбираем. Той също така поддържа пакетна обработка, така че множество файлове да могат да бъдат конвертирани наведнъж, спестявайки време и усилия в процеса.

Като цяло Soft4Boost Audio Converter е отличен избор за всеки, който търси надеждно MP3 и аудио софтуерно решение с мощни функции като възможности за редактиране преди конвертиране, експортиране от видео, създаване на уникални мелодии и т.н. Той е бърз, ефективен и лесен за използване, което го прави идеален за както за начинаещи, така и за опитни потребители!

Пълна спецификация
Издател Sorentio Systems
Издателски сайт http://www.sorentioapps.com
Дата на излизане 2020-09-20
Датата е добавена 2020-09-20
Категория MP3 и аудио софтуер
Подкатегория Риппери и софтуер за конвертиране
Версия 6.0.9.443
Os изисквания Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Изисквания None
Цена Free to try
Изтегляния на седмица 0
Общо изтегляния 556

Comments: