TuneFab DVD Ripper

TuneFab DVD Ripper 1.0.18

Windows / TuneFab Studio / 91 / Пълна спецификация
Описание

TuneFab DVD Ripper - Най-доброто решение за копиране на DVD филми

Омръзна ли ви да носите DVD-та навсякъде само за да гледате любимите си филми? Искате ли да се наслаждавате на вашите филми на всяко устройство или медиен плейър, без да се налага да носите DVD? Ако да, тогава TuneFab DVD Ripper е идеалното решение за вас.

TuneFab DVD Ripper е мощен видео софтуер, който позволява на потребителите да извличат филми или друго медийно съдържание от DVD дискове и да ги записват в повече от 300 формата. С този софтуер можете лесно да конвертирате любимите си филми във формати, които са съвместими с различни устройства и мултимедийни плейъри.

Копирайте DVD филми в повече от 300 формата

Една от най-значимите характеристики на TuneFab DVD Ripper е способността му да извлича DVD филми в повече от 300 формата. Това означава, че потребителите могат да се наслаждават на любимите си филми на всяко устройство или медиен плейър, което пожелаят. Независимо дали става въпрос за iPhone, iPad, iPod, Apple TV, игрова конзола или устройство с Android - TuneFab е покрил всичко.

Редактирайте DVD видеоклипове лесно

Освен извличане на видеоклипове извън DVD дискове, TuneFab също така позволява на потребителите да редактират своите извлечени видеоклипове свободно и лесно. Потребителите могат да изрязват своите видеоклипове, като задават начален и краен час; изрежете ги, като премахнете нежеланите части; добавяне на водни знаци; регулирайте нивата на яркост, контраст и наситеност; и дори да обедините множество видеоклипове в един файл.

Запазване на аудио записи и субтитри

Ако се интересувате от аудио записи или субтитри от конкретен филм или видео на DVD диск, но не искате да носите целия диск със себе си - няма проблем! С усъвършенстваната технология на TuneFab, потребителите могат да извличат аудиозаписи, както и субтитри от любимите си DVD-та бързо и лесно.

Доста висока скорост на конвертиране

Усъвършенстваната технология на TuneFab гарантира, че извличането на DVD се извършва със светкавични скорости, без да се прави компромис с качеството. Софтуерът може да се похвали с до 6 пъти по-висока скорост на конвертиране в сравнение с други подобни продукти на пазара днес. Ще можете да получите вашия извлечен филм с високо качество само за няколко минути!

Подробна информация за поддържаните формати и устройства

TuneFab поддържа различни входни формати като:

- DVD диск

- DVD папка

- IFO файлове

И изходни формати като:

- 4K видео

- 3D видео

- Видео

- HD видео

- Аудио

- Моментна снимка

Поддържаните изходни устройства включват:

-iPhone

-Ай Пад

-iPod

-Apple TV

- Медиен плейър

-Игрова конзола

-андроид

Заключение:

In conclusion,TuneFabs'DVD Ripper offers an easy-to-use interface with powerful features that make it stand out among other similar products available today.The abilityto ripDVDsinto over300formatsandthe optiontoeditvideosfreelyandquicklymakesthissoftwareanidealchoiceforanyoneinterestedinconvertingtheirfavoriteDVDmoviesintovariousformatsforuseonmultipledevicesandmediaplayers.Withitsfastconversionrates,you'llbeabletowatchyourfavoritevideosinjustafewminuteswithoutcompromisingquality.So why wait? Изтеглете TuneFabs'DVD Ripper днес!

Пълна спецификация
Издател TuneFab Studio
Издателски сайт http://www.tunefab.com/
Дата на излизане 2019-11-26
Датата е добавена 2019-11-26
Категория Видео софтуер
Подкатегория DVD софтуер
Версия 1.0.18
Os изисквания Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Изисквания None
Цена Free to try
Изтегляния на седмица 1
Общо изтегляния 91

Comments: