Softros Terminal Services Engine for Softros LAN Messenger

Softros Terminal Services Engine for Softros LAN Messenger 4.1.1

Windows / Softros Systems / 234 / Пълна спецификация
Описание

Softros Terminal Services Engine за Softros LAN Messenger е мощна добавка, която подобрява функционалността на Softros LAN Messenger, като ви позволява да стартирате неограничен брой копия на софтуера на един компютър. Това означава, че можете да предоставите всички полезни функции на Softros LAN Messenger, като обмен на съобщения и прехвърляне на файлове, на множество потребители едновременно.

Едно от ключовите предимства на Softros Terminal Services Engine е способността му да предоставя достъп до отдалечен работен плот на клиентски потребители на терминални услуги на Microsoft\Citrix. Това означава, че потребителите, които имат отдалечен достъп до вашата мрежа, все още могат да се възползват от всички функции и възможности на Softros LAN Messenger, включително защитени съобщения и прехвърляне на файлове.

В допълнение, Softros TS Engine също ви позволява да стартирате множество копия на Softros LAN Messenger на машини с Windows XP/Vista/7/8/10, където повече от един потребител е влязъл едновременно. Това улеснява много потребители в споделена среда да комуникират един с друг сигурно и ефективно.

Друга важна характеристика на Softros Terminal Services Engine е пълната му поддръжка за Windows 2003/2008/2012/2016 терминални сървъри и RemoteApp. Това означава, че можете да използвате тази добавка с увереност във всяка корпоративна среда, знаейки, че е проектирана специално да работи безпроблемно с тези платформи.

Като цяло, ако търсите мощен инструмент за комуникация, който може да помогне на вашия екип да остане свързан, независимо къде се намират или какви устройства използват, тогава не търсете повече от Softros Terminal Services Engine за Softros LAN Messenger. Със своите разширени функции и стабилна производителност, тази добавка със сигурност ще се превърне в съществена част от вашия комуникационен инструментариум.

Пълна спецификация
Издател Softros Systems
Издателски сайт https://www.softros.com
Дата на излизане 2018-07-25
Датата е добавена 2018-07-25
Категория Комуникации
Подкатегория Чат
Версия 4.1.1
Os изисквания Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Изисквания Softros LAN Messenger v9.0 and later
Цена Free
Изтегляния на седмица 0
Общо изтегляния 234

Comments: