Xilisoft DVD Ripper Platinum SE

Xilisoft DVD Ripper Platinum SE 7.8.18.20160913

Описание

Xilisoft DVD Ripper Platinum SE е мощен и многофункционален софтуер, който ви позволява да извличате DVD дискове и да ги конвертирате в различни формати. С този софтуер можете лесно да прехвърлите любимите си филми на вашия iPod, iPhone, Apple TV, PSP, Zune или мобилен телефон.

Този многофункционален софтуер за копиране на DVD предлага широк набор от функции, които го правят лесен за използване и персонализиране. Можете да копирате DVD към AVI, да конвертирате DVD към MPEG, да копирате DVD към WMV, DivX, MP4, H.264/AVC, RM, MOV и M4V. В допълнение, Xilisoft DVD Ripper Platinum SE поддържа и XviD и 3GP формати.

Една от най-впечатляващите характеристики на тази програма е способността й да извлича аудио от DVD дискове. Можете лесно да конвертирате любимите си филмови саундтраци в MP3 или други популярни аудио формати като WMA или WAV. Програмата също така поддържа формати RA (Real Audio), M4A (MPEG-4 Audio) и AAC (Advanced Audio Coding).

В допълнение към възможностите си за копиране, Xilisoft DVD Ripper Platinum SE също предлага различни опции за редактиране, които ви позволяват да персонализирате видеоклиповете си, преди да ги конвертирате в различни формати. Можете да изрежете видеоклипове, като зададете начална и крайна точка или да обедините няколко клипа заедно в един файл.

Програмата също така включва различни видео ефекти, като настройка на яркостта и подобряване на контраста, които ви позволяват да подобрите качеството на вашите видеоклипове, преди да ги конвертирате в различни формати.

Друга страхотна функция на Xilisoft DVD Ripper Platinum SE е способността му да създава персонализирани профили за конкретни устройства като iPod или iPhone. Това означава, че можете да оптимизирате изходния формат за всяко устройство, така че да се възпроизвежда перфектно на всеки размер на екрана или резолюция.

Като цяло, Xilisoft DVD Ripper Platinum SE е отличен избор за всеки, който търси мощен, но лесен за използване инструмент за извличане на DVD дискове и конвертирането им в различни формати с лекота!

Пълна спецификация
Издател Xilisoft
Издателски сайт http://www.xilisoft.com
Дата на излизане 2016-09-22
Датата е добавена 2016-09-21
Категория MP3 и аудио софтуер
Подкатегория CD горелки
Версия 7.8.18.20160913
Os изисквания Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Изисквания None
Цена Free to try
Изтегляния на седмица 0
Общо изтегляния 45627

Comments: