Free 1D Barcode Generator

Free 1D Barcode Generator 11.0.0.2208

Windows / Han-soft Software / 1143 / Пълна спецификация
Описание

Безплатен 1D генератор на баркодове: Най-доброто решение за вашите нужди от баркодове

Търсите ли надежден и ефективен генератор на баркодове, който може да ви помогне да създавате висококачествени баркодове бързо и лесно? Не търсете повече от безплатен 1D генератор на баркодове! Този мощен софтуер е проектиран да генерира и отпечатва най-популярните линейни, часовникови и пощенски баркод символи, включително Codabar, Code11, Code25 семейство, Code32, Code39, Code93, EAN-2, EAN-5, EAN-8, EAN-13, UPC-A, UPC-E, Code-128,EAN-128 MSI ITF DPI DPL Flattermarken Pharmacode Postnet Postbar OneCode Telepen Plessey KIX4S Planet RM4SCC FIM IATA.

С безплатния 1D баркод генератор на една ръка разстояние можете лесно да създавате професионално изглеждащи баркодове за вашите продукти или услуги. Независимо дали трябва да генерирате баркодове за управление на инвентара или за продажба на дребно, този софтуер ви покрива. Той предлага широк набор от функции, които улесняват създаването на висококачествени баркодове само с няколко кликвания.

Характеристика:

1. Отпечатайте символа на баркод на хартия: С Free 1D Barcode Generator можете лесно да отпечатате генерирания символ на баркод директно върху хартия, като използвате всеки стандартен принтер. Тази функция улеснява създаването на физически копия на вашите баркодове, без да се налага да преминавате през никакви допълнителни стъпки.

2. Запазете символа на баркод като файл с растерна графика: Ако предпочитате цифрови копия на вашите баркодове, можете да ги запишете като файлове с растерна графика с този софтуер. Тази функция ви позволява да съхранявате множество копия на вашите баркодове на вашия компютър или други цифрови устройства.

3. Автоматично копирайте символа на баркод в клипборда: С тази функция можете бързо да копирате генерирания символ на баркод директно в други приложения, като Microsoft Word или Excel. Това улеснява включването на вашите баркодове в документи или електронни таблици, без да се налага да изпишете ги ръчно.

4.Поддържат се най-популярните баркод символи: Безплатният 1D баркод генератор поддържа всички основни линейни, тактови и пощенски символи, което го прави идеален избор за фирми в различни индустрии.

5. Контролната цифра се изчислява и добавя автоматично: За да се гарантира точност и надеждност, софтуерът автоматично изчислява контролните цифри въз основа на индустриалните стандарти. Това помага за предотвратяване на грешки при сканиране или четене на генерираните кодове.

6. Възможност за мащабиране и завъртане на баркод символите: С тази функция можете да регулирате размера и ориентацията на вашите генерирани кодове според специфичните ви нужди. Това улеснява персонализирането на вашия баркод, за да отговаря на различни размери на етикети или изисквания за печат.

7. Поддържа се допълнителен четим от човека текст: В допълнение към самия баркод, този софтуер също така позволява добавяне на четим от човек текст отдолу или отгоре. Това улеснява хората да четат и разбират кодираните данни, без да се нуждаят от специализиран скенер или четец.

Защо да изберете безплатен 1D баркод генератор?

There are many reasons why businesses choose Free 1DBarcodeGeneratoroverotherbarcodegeneratorsoftware.Firstandforemost,it'sfree!Thismeansyoucanstartusingitrightawaywithoutanyupfrontcosts.Secondly,it'seasytouseevenifthisisyourfirsttimecreatingbarcodessinceallthemajorlinear,clocked,andpostalsymbologiesaresupported.Thirdly,it'sreliableandaccuratewithautomaticcheckdigitcalculationsbasedonindustrybestpractices.Finally,itoffersflexibilitywithfeatureslikeabilitytoscaleandrotatethebarcodestoaccommodatedifferentlabelsizesorpaperformats.

Заключение

In conclusion ifyou'relookingforanaffordable,reliable,anduser-friendlywaytocreatehigh-qualitybarcodesthatmeetindustrybestpracticeslooknofurtherthanFree1DBarcodeGenerator.Withitswidearrayoffeaturesandsupportformostpopularlinearclocked,andpostalsymbologies,thissoftwareistheperfectsolutionforyourbusinessneeds.So why wait?DownloadFree1DBarcodeGeneratortodayandstartcreatingprofessional-lookingbarcodesthatwillhelpyoubettermanageinventory,sellproducts,andgrowyourbusiness!

Пълна спецификация
Издател Han-soft Software
Издателски сайт http://www.han-soft.com
Дата на излизане 2020-07-01
Датата е добавена 2020-07-01
Категория Помощни програми и операционни системи
Подкатегория Софтуер за принтер
Версия 11.0.0.2208
Os изисквания Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Изисквания None
Цена Free
Изтегляния на седмица 3
Общо изтегляния 1143

Comments: