Bulk Crap Uninstaller

Bulk Crap Uninstaller 2.12

Windows / Klocman Software / 1380 / Пълна спецификация
Описание

Bulk Crap Uninstaller: Най-доброто решение за ефективно премахване на програми

Уморени ли сте от досадния процес на деинсталиране на програми една по една? Искате ли да спестите време и усилия за почистване на компютъра от нежелани приложения? Не търсете повече от Bulk Crap Uninstaller (BCUninstaller), безплатната програма за деинсталиране на програми, която може да премахне големи количества приложения за малко време.

Като помощен софтуер в категорията Помощни програми и операционни системи, BCUninstaller е предназначен да опрости задачата за премахване на програми. Предлага се на английски и полски език, като предстоят и още езици. Ако желаете да преведем BCU на вашия език, не се колебайте да се свържете с нас.

С BCUninstaller можете да деинсталирате произволен брой програми наведнъж. Само тази функция ви спестява от щракване през множество съветници за деинсталиране за всяко приложение. Освен това BCUninstaller поддържа тихо (необслужвано) деинсталиране дори за програми, които не го поддържат изрично. Това означава, че можете да оставите BCUninstaller да си свърши работата без никакви прекъсвания или подкани за потвърждение.

BCUninstaller също има интелигентна система за подреждане за големи задачи. Той дава приоритет на реда, в който се изпълняват програмите за деинсталиране въз основа на техните зависимости и други фактори. Това гарантира, че всички свързани компоненти са премахнати правилно, без да причиняват грешки или да оставят остатъци.

Говорейки за остатъците, BCUninstaller също открива и изчиства остатъците след премахване на приложения. Те включват записи в системния регистър, файлове, папки, преки пътища и други следи, оставени от деинсталирани програми. Вече не е нужно да се тревожите за претрупани или фрагментирани данни във вашата система.

Ако имате списък с програми, които трябва да се деинсталират редовно или често (напр. bloatware), BCUninstaller има опция за създаване на персонализирани списъци. Можете автоматично да изберете програми за деинсталиране от тези списъци или да ги редактирате ръчно с помощта на текстов редактор.

BCUninstaller също предлага разширено групиране, сортиране, филтриране и опции за търсене за по-добра организация и управление на инсталираните приложения. Можете да ги групирате по име на издател или дата на инсталиране; сортирайте ги по размер или номер на версия; филтрирайте ги по ключова дума или категория; търсете ги по име или описание - всичко това само с няколко кликвания.

В допълнение към тези функции, споменати по-горе, Bulk Crap Uninstaller предоставя и инструменти за редактиране, като създаване на резервно копие и. генериране на reg файл. Можете да създавате резервни копия, преди да премахнете което и да е приложение, така че ако нещо се обърка по време на процеса, ще можете да го възстановите лесно. BCuninstaller може да генерира. reg файлове, които съдържат информация за ключове в регистъра, свързани с дадено приложение. Тази функция е полезна, когато искате да преинсталирате същото приложение по-късно или да го прехвърлите на друг компютър. Освен това можете да премахнете ненужни файлове директно в него, като използвате двойно използване на този софтуер, който помага за освобождаване на място на вашия твърд диск и поддържане на вашата система чиста и организирана

Друго предимство на използването на Bulk Crap Uninstaller е неговата видимост на защитени и невалидни записи. Това са записи в регистъра на Windows, които не могат да се видят от вградения инструмент за деинсталиране на системата. Въпреки това, Bulk Crap Uninstaller може да ги открие и премахне, ако е необходимо. Това гарантира цялостно почистване на компютъра ви, без да оставя следи след себе си

Lastly,Bulk Crap Uninstallerais fully portable.It requires.Net 3.5whichis already installedonallWindows7machines.Therefore,youdon'tneedtoworryaboutadditionaldependenciesorcompatibilityissueswithotheroperatingsystems.Moreover,itcomeswithautomaticerrorreportingandupdatingfeatures.Soifthereareanybugsorissuesencounteredwhileusingthissoftware,theuserwillbeabletoreportthemautomatically,andthedeveloperswillfixthemasaresult

In conclusion,Bulk Crap Uninstallerais an essentialtoolfor anyone who wantsa fast,easy,andefficientwaytouninstallsuperfluousprogramsfromtheircomputer.Withitsnumerousfeatures,suchasbulkremovals,intelligentordering,detectionofleftovers,listcreation,grouppingsortingfilteringsearchingoptions,junkremovaltools,andvisibilityofprotectedinvalidentries,thissoftwareprovidesacompletepackageforprogramremoval.Bestofall,it'sfree!So why notgiveittrytoday?

Пълна спецификация
Издател Klocman Software
Издателски сайт http://klocmansoftware.weebly.com/
Дата на излизане 2015-09-14
Датата е добавена 2015-09-14
Категория Помощни програми и операционни системи
Подкатегория Деинсталатори
Версия 2.12
Os изисквания Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Изисквания Microsoft .NET Framework 3.5
Цена Free
Изтегляния на седмица 0
Общо изтегляния 1380

Comments: