Lemon Squeezy Scraper for Yellow Pages

Lemon Squeezy Scraper for Yellow Pages 1.8

Windows / Ace App Studios / 990 / Пълна спецификация
Описание

Уморени ли сте от ръчно търсене на бизнес информация в Yell.com? Не търсете повече от Lemon Squeezy Scraper за Yellow Pages, най-добрият инструмент за изчерпване на данни от Yell.com.

Като сайт на Yellow Pages, Yell.com е ценен ресурс за намиране на бизнес информация. Въпреки това, ръчното търсене в хиляди обяви може да отнеме много време и да е досадно. С Lemon Squeezy Scraper за жълти страници можете да изстържете хиляди детайли за минути.

Този софтуер за Windows е лесен за използване и ви позволява да изтривате неограничен брой ключови думи. Просто въведете или поставете списък с ключови думи, с които да търсите, и посочете местоположение, за което да изчерпите данните. След това щракнете върху „изпълни Lemon Squeezy“, за да започнете изстъргването.

Скреперът ще търси всички резултати от Yell.com (жълти страници) и автоматично ще запази всички данни като CSV файл с електронна таблица. Това означава, че можете лесно да импортирате данните в други програми или да ги анализирате с помощта на предпочитаните от вас инструменти.

В момента Lemon Squeezy Scraper за жълти страници изгребва само данни за Обединеното кралство. Въпреки това, този мощен инструмент е идеален за всеки, който трябва бързо да събере бизнес информация от Yell.com.

Независимо дали искате да създадете маркетингова база данни или просто се нуждаете от информация за контакт с потенциални клиенти, Lemon Squeezy Scraper за Yellow Pages го прави лесно и ефективно.

Така че защо да губите време в ръчно търсене в обяви, когато можете да използвате Lemon Squeezy Scraper? Опитайте го днес и вижте колко време и усилия може да ви спести!

Пълна спецификация
Издател Ace App Studios
Издателски сайт https://www.aceappstudios.com/shop/
Дата на излизане 2014-11-20
Датата е добавена 2014-11-19
Категория Интернет софтуер
Подкатегория Инструменти за търсене
Версия 1.8
Os изисквания Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Изисквания A computer or laptop running either Windows XP, Windows Vista, Windows 7, or Windows 8. Internet access is required.
Цена $30.00
Изтегляния на седмица 0
Общо изтегляния 990

Comments: