MacUncle Thunderbird Converter for Mac

MacUncle Thunderbird Converter for Mac 1.0

Mac / MacUncle Software / 1 / Пълна спецификация
Описание

MacUncle Thunderbird Converter за Mac OS е мощен инструмент за конвертиране на имейли, който позволява на потребителите да конвертират различни Thunderbird файлове в различни формати, включително PST, EML, EMLX, MBOX, CSV, MSG и много други. Този софтуер е създаден специално за потребители на Mac, които трябва да експортират своите Thunderbird файлове в други формати.

Програмата предлага прост и лесен за използване интерфейс, който го прави лесен за използване от всеки. Първата фаза на преобразуване с помощта на софтуера е добавянето на Thunderbird файлове към панела, което може да се направи чрез Добавяне на файл(ове) или Добавяне на папка(и). Всички тези опции могат да се използват в допълнение към програмния панел за файлове/папки Thunderbird. Тези два метода могат да се използват за добавяне на файлове, което допълнително води до пакетно преобразуване.

Една от най-забележителните характеристики на MacUncle Thunderbird Converter за Mac OS е способността му да конвертира множество имейли наведнъж. Тази функция спестява време и усилия, като позволява на потребителите да избират няколко имейла и да ги конвертират всички наведнъж, вместо да се налага да го правят един по един.

Друга страхотна функция, предлагана от този софтуер, е неговата опция за именуване на файлове, състояща се от различни модели за именуване на файлове като Тема + Дата (дд-мм-гггг), От + Тема + Дата (гггг-мм-дд), От + Тема + Дата ( дд-мм-гггг), Дата (дд-мм-гггг) + От + Тема, Дата (гггг-мм-дд чч:мм:сс) + От + Тема, Дата (гггг-мм-дд-ччмм), От + Дата (гггг-мм-дд-ччмм), автоматично нарастване. Опцията за именуване на файлове се прилага не само при конвертиране от Thunderbird, но и при конвертиране от други формати като EML, PDF или MSG.

Опцията Destination Path позволява на потребителите да избират къде искат да бъдат запазени преобразуваните им файлове на техния компютър. Тази опция гарантира, че всички конвертирани файлове се съхраняват на лесно достъпно място на вашия компютър.

MacUncle Thunderbird Converter за Mac OS поддържа всички версии на macOS, включително Catalina 10.15 и Big Sur 11.x, което го прави съвместим с почти всяко съвременно устройство на Apple.

В обобщение, ако търсите ефективен инструмент за конвертиране на имейли с разширени функции като пакетно преобразуване и опции за именуване на файлове, тогава не търсете повече от MacUncle Thunderbird Converter за Mac OS!

Пълна спецификация
Издател MacUncle Software
Издателски сайт https://www.macuncle.com/
Дата на излизане 2020-05-12
Датата е добавена 2020-05-12
Категория Комуникации
Подкатегория Помощни програми за електронна поща
Версия 1.0
Os изисквания Macintosh
Изисквания macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Изтегляния на седмица 0
Общо изтегляния 1

Comments:

Най - известен