iMyFone Fixppo iOS Repair Tool ( Mac Version) for Mac

iMyFone Fixppo iOS Repair Tool ( Mac Version) for Mac 7.7.0.5

Mac / iMyfone Technology / 110 / Пълна спецификация
Описание

iMyFone Fixppo iOS Repair Tool (версия за Mac) за Mac е мощен софтуер, който позволява на потребителите да поправят своите iPhone, iPad, iPod touch и Apple TV устройства на своите Mac компютри. С iMyFone Fixppo можете лесно да коригирате всички проблеми с IOS/iPadOS/tvOS у дома, без да се налага да се обръщате към техник.

Този софтуер е идеално подходящ за тези, които срещат грешки в iTunes или имат устройства, блокирани в режим на възстановяване. Той предлага лесен за използване интерфейс, който насочва потребителите през процеса на ремонт стъпка по стъпка. Независимо дали имате работа с проблем с черен екран, устройство, което не реагира, или друг проблем, свързан с вашето устройство с iOS, iMyFone Fixppo може да ви помогне да го поправите бързо и лесно.

Една от най-впечатляващите характеристики на iMyFone Fixppo е способността му да понижава версията на iOS без джейлбрейк на телефона ви. Това означава, че ако имате проблеми с най-новата версия на iOS и искате да се върнете към предишна версия, която е работила по-добре за вас, този софтуер може да ви помогне да го направите без никакви проблеми.

Друга страхотна характеристика на iMyFone Fixppo е неговата съвместимост с всички iOS устройства, включително iPhone 12/11/XS/XR/X/8/7/6s/6 Plus/5s и iPad Pro/Air/mini модели, работещи на най-новите версии на IOS /iPadOS/tvOS. Това го прави идеално решение за всеки, който притежава множество устройства на Apple и иска надежден инструмент, който може да използва на всички свои устройства.

Процесът на ремонт с помощта на iMyFone Fixppo е ясен и лесен за следване, дори ако нямате технически познания или опит с ремонт на електронни устройства преди. Софтуерът предоставя ясни инструкции как да свържете вашето устройство в режим DFU или режим на възстановяване в зависимост от вида на проблема, пред който е изправено вашето устройство.

Веднъж свързан в режим DFU/възстановяване, iMyFone Fixppo автоматично ще открие модела на вашето устройство и ще предостави опции за поправка на различни видове проблеми, като проблеми с черен екран, проблеми с цикъла на зареждане, замразени екрани и т.н., въз основа на това какво не е наред с вашето устройство.

В допълнение към своите мощни възможности за ремонт, iMyFone Fixppo предлага и няколко други полезни функции като:

1) Опция за изход/повторно влизане в режим на възстановяване с едно щракване, която позволява на потребителите бързо да излязат или да влязат отново в режим на възстановяване, без да се налага да преминават през сложни стъпки.

2) Безплатна пробна версия, която позволява на потребителите да тестват софтуера, преди да го закупят.

3) Опция за доживотен лиценз, която осигурява неограничен достъп до бъдещи актуализации и поддръжка от разработчиците.

4) 24-часова поддръжка на клиенти, достъпна чрез имейл или чат на живо, в случай че потребителите се нуждаят от помощ по време на инсталиране или докато използват софтуера.

Overall,iMyFoneFixppoisanexcellenttoolforanyonewhohasexperiencedissueswiththeiriOSdevicesandwantstofixthemquicklyandeasilywithoutturningtoatechnician.ItsofferspowerfulrepaircapabilitiesandiscompatiblewithalliOSdevicesincludingtheiPhone12seriesandtheiPadPro/Air/minimodelsrunningonthelatestversionsIOS/iPadOS/tvOS.Thesoftwareisuser-friendlyandeasytofollowevenifusershavenotechnicalknowledgeorexperienceinrepairingelectronicdevices.Thefree trialversionletsuserstestoutthesoftwarebeforepurchasingit,andthelifetimelicenseoptionprovidesunlimitedaccesstofutureupdatesandsupportfromthedevelopers.IfyouarelookingforareliabletooltorepairyouriOSdevice,iMyFoneFixppoisdefinitelyworthconsidering!

Пълна спецификация
Издател iMyfone Technology
Издателски сайт https://www.imyfone.com/
Дата на излизане 2020-04-14
Датата е добавена 2020-04-14
Категория Помощни програми и операционни системи
Подкатегория Системни помощни програми
Версия 7.7.0.5
Os изисквания Macintosh
Изисквания macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Изтегляния на седмица 4
Общо изтегляния 110

Comments:

Най - известен