Jaksta Video Converter for Mac

Jaksta Video Converter for Mac 2.1.1

Описание

Jaksta Video Converter за Mac: Най-доброто решение за конвертиране на големи видео файлове

Омръзна ли ви да чакате с часове, за да конвертирате големи видео файлове, за да ги възпроизвеждате на любимите си устройства? Не търсете повече от Jaksta Video Converter за Mac. Този изключително бърз и лесен за използване конвертор е специално проектиран да конвертира големи видео файлове в много популярни устройства като iPad, iPhone и Apple TV.

С технологията „интелигентен конвертор“ на Jaksta Video Converter можете да бъдете сигурни, че само това, което е необходимо, ще бъде конвертирано, за да може видеото да се възпроизвежда на желаното от вас устройство. Това означава по-бързо време за преобразуване и по-малко проблеми за вас.

Но това не е всичко - Jaksta Video Converter обработва повечето популярни формати като AVI, Flash, Windows Media, AVCHD и много други. Той дори има способността да конвертира BitTorrent файлове или файлове от вашата HD видеокамера.

Една от най-добрите характеристики на Jaksta Video Converter е способността му да обработва множество видео конвертирания наведнъж. Можете лесно да конвертирате няколко видео файла едновременно, без да жертвате скорост или качество. Всъщност 2-часов филм често може да бъде конвертиран само за няколко минути с този мощен софтуер.

Защо да чакаме? Опитайте Jaksta Video Converter днес и се насладете на светкавично бързи скорости на конвертиране с лекота!

Пълна спецификация
Издател Jaksta
Издателски сайт https://www.jaksta.com
Дата на излизане 2019-02-07
Датата е добавена 2019-02-07
Категория Видео софтуер
Подкатегория Видео конвертори
Версия 2.1.1
Os изисквания Macintosh
Изисквания macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Изтегляния на седмица 0
Общо изтегляния 238

Comments:

Най - известен