Clash of Clans for iPhone

Clash of Clans for iPhone 13.369.9

iOS / Supercell / 645818 / Пълна спецификация
Описание

Присъединете се към милиони играчи по целия свят и доведете своя клан до победа, докато се състезавате в епични войни на кланове. Мустакати варвари, магьосници с огън и други уникални войски ви очакват. Нови функции: Пътувайте до базата на строителите и открийте нови сгради и герои в нов мистериозен свят. Бийте се с всички нови войски, включително Raged Barbarian, Sneaky Archer, Boxer Giant, Bomber, Cannon Cart и новата бойна машина Hero Battle Machine. Изправете се един срещу друг с други играчи в новия режим на битка Versus. Класически функции: Присъединете се към клан от други играчи или започнете свой собствен и поканете приятели. Бийте се в Clan Wars като отбор срещу други играчи по целия свят. Защитавайте селото си с множество оръдия, бомби, капани, минохвъргачки и стени. Бийте се срещу краля на гоблините в кампания през царството. Планирайте уникални бойни стратегии с безброй комбинации от заклинания, войски и герои. Приятелски предизвикателства, приятелски войни и специални събития. Тренирайте уникални войски с множество нива на подобрения. МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ. Clash of Clans е безплатна за изтегляне и игра, но някои елементи от играта могат да бъдат закупени и за истински пари. Ако не искате да използвате тази функция, моля, деактивирайте покупките в приложението в настройките на вашето устройство. Също така, съгласно нашите Общи условия и Политика за поверителност, трябва да сте навършили 13 години, за да играете или изтегляте Clash of Clans. Необходима е и мрежова връзка. Отзиви на играчи: Clash of Clans с гордост обявява над един милион петзвездни отзива в App Store. Поддръжка: Шефе, имате ли проблеми? Посетете http://supercell. helpshift.com/a/clash-of-clans/ или http://supr. cl/ClashForum или се свържете с нас в играта, като отворите Настройки > Помощ и поддръжка. Правила за поверителност: http://www.supercell.net/privacy-policy/. Условия за ползване: http://www.supercell.net/terms-of-service/. Ръководство за родители: http://www.supercell.net/parents.

Преглед

Бийте се с орди от гоблини с тази забавна бойна стратегическа игра. Clash of Clans предлага забавна графика и интересен геймплей, за да си заслужава времето.

В началото на играта девойка заема мястото на помощна функция и ви поздравява, за да обясни ситуацията и да предложи насоки за покупки и битка. Веднага получавате 750 монети и 500 скъпоценни камъни. Успяхме да купим само оръдие -- останалата част от защитата беше заключена. Поставихме оръдието, където го искахме и бяхме инструктирани да използваме нашите скъпоценни камъни, за да „озеленим“ селото. Внезапно орда от гоблини нападна и ние наблюдавахме как нашето оръдие успешно унищожи всеки гоблин. Между изграждането на селото и защитата, изпратихме магьосници да атакуват гоблини на техния терен и в процеса натрупахме монети. Графиките на Clash of Clans са ярки, цветни и приличат на анимационни филми и ще се харесат на деца и възрастни.

Колкото повече време прекарвате с тези видове игри за изграждане на стратегия, толкова повече възможности за избор и участие имате. Clash of Clans е забавен начин да прекарате свободното си време. Препоръчваме го за всички потребители.

Пълна спецификация
Издател Supercell
Издателски сайт
Дата на излизане 2020-06-26
Датата е добавена 2020-07-07
Категория Игри
Подкатегория Стратегически игри
Версия 13.369.9
Os изисквания iOS
Изисквания Compatible with: iPhone4, iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Изтегляния на седмица 115
Общо изтегляния 645818

Comments:

Най - известен