4Media iPad Max Platinum for Mac

4Media iPad Max Platinum for Mac 5.7.2.20150413

Mac / 4Media Software Studio / 8065 / Пълна спецификация
Описание

4Media iPad Max Platinum за Mac: Най-доброто решение за управление на вашия iPad

Търсите изчерпателен и удобен начин за управление на вашия iPad? Не търсете повече от 4Media iPad Max Platinum за Mac. Този мощен софтуер е най-доброто решение за прехвърляне, конвертиране и управление на всички ваши мултимедийни файлове на вашия iPad.

С 4Media iPad Max Platinum за Mac можете лесно да прехвърляте видеоклипове, музика, снимки, електронни книги, аудио книги, мелодии, iPhone контакти, iPhone SMS съобщения и iMessages от вашия iPad към вашия Mac или iTunes. Като алтернатива на iTunes, този софтуер улеснява прехвърлянето на всички ваши мултимедийни файлове от вашия Mac на вашия iPad.

Но това не е всичко – 4Media iPad Max Platinum за Mac също ви позволява да конвертирате аудио и видео в популярни формати в съвместима музика или филми на iPad. Можете да копирате и конвертирате DVD филми и CD музика във филми и музика, които също са съвместими с устройството.

Една от забележителните характеристики на този софтуер е неговата мощна онлайн програма за изтегляне и конвертор на видео. Само с една стъпка можете да вземете онлайн видеоклипове от популярни уебсайтове за излъчване като YouTube, Metacafe, Dailymotion, Break, Vimeo, Revver, Blip, Vidilife, Stickam и т.н. и след това да ги конвертирате директно във формати, които са съвместими с iPad, iPhone, и iPod.

В допълнение към тези функции, можете да изрязвате сегменти от всеки аудио или видео файл, за да направите персонализирани мелодии за iPhone. Добавянето на ефекти на затихване или затихване също е възможно с този богат на функции софтуер.

Съвместимостта също не е проблем – 4MediaiPadMaxPlatinumforMac поддържа напълно всички модели iPad, iPod и iPhone, включително:

- Всички модели iPads (само Wi-Fi, Wi-Fi+3G)

- iPod nano (5-то поколение),iPod Nano 7,iPod mini,iPod shuffle,iPod classic

- Всички модели iPod touch (включително iPod Touch 5)

- Всички модели iPhone (включително iPhone5s/iPhone5c)

Като цяло, този софтуер предоставя цялостно решение, когато става въпрос за управление на мултимедийни файлове на устройство на Apple. Лесният за използване интерфейс, съчетан с широка гама от функции, го прави задължителен инструмент за всеки, който притежава устройство на Apple.

Пълна спецификация
Издател 4Media Software Studio
Издателски сайт http://www.mp4converter.net
Дата на излизане 2015-04-29
Датата е добавена 2015-04-29
Категория MP3 и аудио софтуер
Подкатегория Мултимедийни плейъри
Версия 5.7.2.20150413
Os изисквания Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Изисквания None
Цена Free to try
Изтегляния на седмица 0
Общо изтегляния 8065

Comments:

Най - известен