| Версия | 1.1 |
|---|---|
| Издател | NEXT176 |
| Дата на излизане | 22.08.2013 г. |
| Датата е добавена | 22.08.2013 г. |
| Os изисквания | Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP |
| Изисквания | None |
| Общо изтегляния | 17 |
| Цена | Free to try |
Описание
Легенда: По-добре е да загубиш последните 2-3 дни като почти всичко...
Никога повече не губите снимки... документи... имейли...
Полезно и за домакинства и фирми. NxtKeepSync е приложение, което работи автоматично във фонов режим. Вашият ИТ администратор, съпруг, приятел ви го настрои веднъж и вече не ви пука. Програмата винаги след няколко дни поддържа автоматично вашите директории в синхрон с резервното копие.
NxtKeepSync автоматично прави резервно копие на промените, когато е съобразено с това.
Не те ограничава. И когато загубите данните, това е в интервала от тези няколко дни, които сте задали.
Нямате време да правите резервни копия?
Жена ви се страхува, че ще загуби снимки, а вие сте мързеливи? Задавате nxtKeepSync за нея. Вие сте администратор? Зададохте ли на шефа си икона за резервно копие? Но той го пуска само веднъж за година? Настройвате му nxtKeepSync. Забравяте ли сами да архивирате?
Задавате nxtKeepSync.
Програмата вижда резервното копие напълно различно. Не запазвате час и ден, когато трябва да се направи архивирането. С компютъра работите както и досега. Казвате го само веднъж, че искате да имате действителни резервни копия, напр. до 3 дни. Нищо повече.
Как работи приложението?
- Приложението работи във фонов режим (икона в лентата с инструменти) и спи.
- Когато дойде време за синхронизация, програмата с нисък приоритет проверява бързо резервните файлове и синхронизира всички промени.
- Вие задавате интервала на синхронизацията. F.e. ако сте го задали за 3 дни, няма значение дали на третия ден ще включите компютъра сутрин, вечер или ще го включите на петия ден.
- Копират се само промените. Силно мощното копиране използва алгоритми от библиотеките на nViper.
- Не те интересува програмата. Когато трябва да си тръгнете от работа, изключвате компютъра. Синхронизирането ще се извърши от само себе си друг път.