Fontographer for Mac

Fontographer for Mac 5.2.2

Описание

Fontographer за Mac: Най-добрият редактор на шрифтове за дизайнери и издатели

Ако сте дизайнер или издател, който търси мощни типографски инструменти в лесен за използване пакет, не търсете повече от Fontographer за Mac. Този класически редактор на шрифтове е любим на професионалистите от представянето си през 1985 г. и продължава да бъде основният инструмент за създаване и манипулиране на шрифтове.

С Fontographer можете лесно да разширите съществуващите шрифтове, за да включите фракции, символи, чужди знаци и лога във формати Type 1, OpenType и TrueType. Можете също така да създадете цял шрифт от нулата, като използвате интуитивния интерфейс на софтуера. И след като вашите шрифтове са създадени или редактирани с Fontographer, те могат да се използват във всяка програма с меню за шрифтове както на Windows, така и на Macintosh платформи.

Какво е новото във Fontographer 5?

Последната версия на Fontographer включва няколко нови функции, които го правят още по-мощен от преди. Ето само някои от подобренията, които ще намерите:

- Вградена поддръжка за Mac OS X

- Поддръжка на CJKV шрифт до 20 000+ знака

- Съвместимост с копиране и поставяне с нови версии на Illustrator и Freehand

- Импорт/Експорт на файлов формат FontLab

- Експорт на OTF оформление

- Разширен Unicode и таблици за кодиране

- Разширени параметри на EULA за лицензиране на шрифтове

- Опростено и модернизирано създаване на Unicode шрифт

- Нова функция за търсене на глифове

Лесна употреба

Едно нещо, което отличава Fontographer от другите редактори на шрифтове, е неговата лекота на използване. Независимо дали сте начинаещ или опитен професионалист, ще намерите всички необходими инструменти, за да улесните манипулирането на шрифта. Лесно е да добавите дроби, специални символи, чужди знаци - дори лога - към всички ваши любими шрифтове.

И ако искате да запазите персонализациите на една ръка разстояние? Няма проблем! С функцията за печат на ключови карти на Fontographer можете лесно да отпечатате карти на всички ваши шрифтове, така че всичко да остане организирано.

Изобразяване в реално време

Друга страхотна характеристика на този софтуер са неговите възможности за бързо изобразяване. Можете да проектирате, редактирате и манипулирате шрифтове в реално време в множество прозорци за редактиране без забавяне или закъснения.

Освен това можете да прегледате работата си в прозореца Metrics, за да видите как ще изглеждат вашите герои, когато бъдат отпечатани - което ви дава пълен контрол върху всеки аспект на вашия типографски проект.

Типографска точност

Когато става въпрос за типографски проекти, прецизността е от ключово значение—и това е мястото, където Fontographer може да помогне. Можете да указвате, съперничете символи с отпечатък на пръчици с функции за прилепване към водачи и прилепване към точки. И ако трябва да запазите мостри от работата си за бъдеща справка, можете да отпечатате мостри от знаци, оформления на клавиатури и чифтове кернинг бързо и лесно.

Неразделна част от вашата софтуерна библиотека

Finally,it's worth notingthatFontographergeneratesPostScript-language Type1fonts(Type3,TrueType),OpenType,and Multiple Masterfonts.So whether youre working onaMacintoshorWindowsplatform,youcanexportEPSandPICTfilesforuseinyourfavorite drawing programs as well as generate high-qualityfontsforuseinanyprogramwithafontmenuonbothplatforms.This makesitaneasyadditiontoyoursoftwarelibrarythatwillpayoffinthequalityofyourtypographyprojects!

Заключение:

In conclusion,Fonotgrapherisapowerfulfonteditorintendedforusebypublishersanddesignerswho needpowerfultypographictoolsinaneasy-to-usepackage.Withitsintuitiveinterface,ease-of-usefeatures,andreal-timerenderingcapabilities,thissoftwareisidealforalllevelsofusers.Whether yourecreatinganentiretypefacefromscratchorjustexpandingexistingfonts,Fonotgrapherhasallthetoolsthatyouneedtogetthejobdonequicklyandeasily.Plus,theabilitytousegeneratedfontsinanyprogramwithafontmenuonbothWindowsandMacintoshplatformsmakesitaneasyadditiontoanydesignerorpublishersoftwarelibrary.So why not give Fonotgraphera try today?Youwon'tbe disappointed!

Пълна спецификация
Издател FontLab
Издателски сайт https://www.fontlab.com/
Дата на излизане 2013-01-27
Датата е добавена 2013-01-27
Категория Софтуер за графичен дизайн
Подкатегория Шрифтове
Версия 5.2.2
Os изисквания Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Macintosh, Mac OS X 10.4
Изисквания None
Цена $399.00
Изтегляния на седмица 4
Общо изтегляния 62391

Comments:

Най - известен