Etchasoft Reports for Mac

Etchasoft Reports for Mac 1

Описание

Etchasoft Reports за Mac: Най-добрият инструмент за отчитане за разработчици

Като разработчик знаете, че отчитането е съществена част от всяко софтуерно приложение. Независимо дали създавате инструмент за бизнес разузнаване или просто приложение за визуализация на данни, вашите потребители ще очакват да видят своите данни, представени по организиран и смислен начин. Точно тук се намесва Etchasoft Reports.

Etchasoft Reports е мощен инструмент за отчитане, който позволява на разработчиците на Mac да създават отчети директно в средата за разработка на Interface Builder/Xcode. Със своята библиотека от обекти за проектиране на отчети и интерфейс за плъзгане и пускане, създаването на професионално изглеждащи отчети никога не е било по-лесно.

Но какво отличава Etchasoft Reports от другите инструменти за отчитане на пазара? Нека разгледаме по-отблизо някои от основните му характеристики:

Докладвайте обекти за проектиране

Etchasoft Reports идва с изчерпателна библиотека от обекти за проектиране на отчети, които могат лесно да бъдат плъзгани и пускани върху платното на вашия отчет. Те включват горен колонтитул, долен колонтитул на отчет, горен колонтитул на страница, долен колонтитул на страница, горни колонтитули на групи, долни колонтитули на групи, подотчети и цифрови обобщения на ниво група и долен колонтитул на отчет.

Автоматично увеличаване на текста

Един често срещан проблем с много инструменти за отчитане е, че текстовите полета често са с ограничен размер. Това може да бъде разочароващо, когато имате голямо количество текст за показване. С функцията за автоматично увеличаване на текста на Etchasoft Reports обаче вашите текстови полета автоматично ще се разширят, за да поемат толкова текст, колкото е необходимо.

Поддръжка на изображения

В допълнение към поддържането на стандартни типове данни като числа и низове, Etchasoft Reports поддържа и изображения. Това означава, че можете лесно да включите лога или други графики във вашите отчети, без да се налага да прибягвате до заобикалящи решения или хакове.

Лесна интеграция с Interface Builder/Xcode

Тъй като Etchasoft Reports е Interface Builder 3.x плъгин, той се интегрира безпроблемно със средата за разработка на Xcode. Това означава, че не е нужно да превключвате напред и назад между различни приложения, когато проектирате отчетите си – всичко може да се направи в самия Xcode.

30-дневен пробен режим

Ако все още не сте сигурни дали Etchasoft Reports е подходящ за вас – няма проблем! Продуктът се предлага с 30-дневен пробен режим, който ви позволява да изпробвате всички негови функции, преди да се ангажирате да го купите. Обърнете внимание, че по време на този пробен период във всички отчети ще се показва съобщение, което показва, че са създадени с помощта на софтуера в пробен режим.

Заключение:

Overall,EtchasoftReportsforMacisapowerfulreportingtoolthatcanhelpMacdeveloperscreateprofessional-lookingreportsquicklyandeasily.Withitsdrag-and-dropinterfaceandcomprehensivelibraryofreportdesignobjects,you'llbeabletocreatebeautifulreportsinnotime.Andwithfeatureslikeautomatictextgrowthandimagesupport,you'llhaveallthetoolsyouneedtopresentyourdatainthebestpossibleway.So why wait? Изпробвайте EtchasoftReports за днес и вижте сами как може да подобри работния ви процес на отчитане!

Пълна спецификация
Издател Etchasoft
Издателски сайт http://www.etchasoft.com
Дата на излизане 2009-12-07
Датата е добавена 2009-12-07
Категория Инструменти за разработчици
Подкатегория Компоненти и библиотеки
Версия 1
Os изисквания Mac OS X 10.5 Intel/.6 Intel, Mac OS X 10.6/Intel
Изисквания Requires Xcode/Interface Builder Version 3.2. Mac OS X 10.6 required for developers, both for report design and compiles. End users running the reports only require Mac OS X 10.5 or higher.
Цена $349
Изтегляния на седмица 1
Общо изтегляния 160

Comments:

Най - известен